VI BIRATE

Glasajte za kandidatkinje/kandidate za kolegijalno prizananje za izvrsnost!

05.12.18

U prilici manifestacije Dani kvaliteta u zdravstvu u FBiH 2018. g., odlučili smo ustanoviti kolegijalno prizananje za izvrsnost u oblasti sigurnosti i kvaliteta koje će biti dodijeljeno uz priznanja i pohvale zaslužnim institucijama i pojedincima koje tradicionalno dodjeljuje AKAZ.

Ovo priznanje namjeravamo dodijeliti onom pojedincu kojeg njegove kolege - zdravstveni djelatnici iz cijele FBiH, smatraju ponajboljim i najzaslužnim da ga ponese kao potvrdu vlastitog rada i zalaganja.

U proteklom periodu dali smo Vam priliku da date svoje prijedloge za ovu nagradu, i 11 prijedloga koje su uputili kolege i institucije zadovoljlilo je kriterije te vam uz kratki izvod iz obrazloženja predstavljamo kandidatkinje i kandidate za koje možete glasati putem oznake-likeom na fotografiju na AKAZ-ovoj facebook stranici.

Za vase kandidatkinje/kandidate možete glasati do 16. 12., kada tačno u podne pravimo presjek i kandidatkinja/kandidat koji/koja u tom momentu bude imao/la najviše glasova dobija priznanje.

Važeći glas je ‘like’ isključivo na fotografiji i i obrazloženju na AKAZ-ovoj FB stranici, što je veoma bitno naglasiti ukoliko podijelite fotografiju na vašem FB profilu ili FB stranici.

Kandidatkinje/kandidati su u galeriji poredani po abecednom redu, možete ih vidjeti i glasati OVDJE!.

 

Saradnja i partnerstva