NOVOGODIŠNJA ČESTITKA AKAZ-a

"U Novu 2019. godinu s novim uspjesima!"

Novogodišnji dekor u bojama AKAZ-a
U bojama AKAZ-a: "Nastavljamo punom parom!"
31.12.18

Direktor Agencije za kvalitet i akreditaciju u zdtavsrvu u FBiH (AKAZ) doc.dr. Ahmed Novo i uposlenici AKAZ-a uputili su prigodnu novogodišnju čestitku:

“Svim zdravstvenim radnicima, njihovim porodicama, kao i svim korisnicima zdravstvenih usluga i beneficijarima zdravstvene zaštite u BiH, želimo uspješnu i sretnu novu 2019. godinu! Svima vama, prijateljima, poslovnim partnerima, saradnicima i osobama koje podržavaju rad i nastojanja AKAZ-a, želimo uspjeh u radu a naročito u sferi sigurnosti i kvaliteta te se nadamo da ćemo zajedno ostvariti naše planove i ispuniti očekivanja onih zbog kojih smo tu”, stoji u čestitki iz AKAZ-a uz najavu brojnih aktivnosti koje planiraju tokom 2019. godine:

“Poslije 2018. godine koju smo interno nazvali godinom certifikacije, 2019. godinu smo nazvali godinom nadzornih pregleda, jer smo planirali da naredne godine nadzorni pregledi budu u fokusu naših aktivnosti. Nakon akreditacije naših Standarda za primarnu zdravstvenu zaštitu nadamo se da ćemo početkom godine imati novu revidiranu verziju Standarda za bolnice s kojom planiramo aplicirati za akreditaciju kod ISQua. Nastavljamo punom parom i sa našim redovnim aktivnostima kao što su obuka i edukacija zdravstvenih profesionalaca, facilitacija, akreditacija i certifikacija zdravstvenih ustanova kao i radom na praćenju indikatora sigurnosti i kvaliteta u bolnicama, domovima zdravlja i apotekama u FBiH“, najavljuju iz AKAZ-a.

Saradnja i partnerstva